Udstilling med Morten Tropp

Udstilling med Morten Tropp 5.august til 16.september 2021 

Fernisering den 5.august 2021 kl. 17.00 – 18.30 i Horsens Sundhedshus.

Morten Tropp tænker på sig selv som en landskabsmaler. Ikke den sædvanlige slags, mere som en der udtrykker sine følelser og åndelige tilstand gennem malerierne.

Morten Tropp: “Jeg tror på at vi er formet som menneskelige væsener, af de personlige oplevelser som vi møder gennem livet. Dybt nede har vi alle monstre som vi hader, frygter, elsker etc. Måske er det en god ide at komme til at kende dine monstre? Jeg har tæmmet mine monstre. Har du lyst til at møde nogle af dem?”

Morten torp udstilling i Horsens Kunstforening

Morten Tropp fortæller besnærende historier i sine arbejder. Han arbejder/inspireres fra underbevidstheden og bruger sjældent skitser. Det giver interessante billeder som indeholder mange lag og tager beskueren på en rejser ind i billedet, og ind i beskueren selv. Han er inspireret af Street Art, Graffiti og børnetegninger. Det unikke ved Morten´s arbejder er at de er blevet til over en periode på flere år. Nyd udstillingen!”
– Torben Buus, Works Art Fair.

Morten Tropp har bl.a. været repræsenteret på 2021 KS (Kunstnernes sommerudstilling i Tirstrup) og 2020 CE (Limfjordens censurerede Efterårsudstilling). 

Udstillingen kan ses i Horsens Sundhedshus, Grønlandsvej 1, Horsens, man – søn kl. 9-18.

Med venlig hilsen
Horsens Kunstforening

This entry was posted in Nyheder, Udstilling. Bookmark the permalink.

Der er lukket for kommentarer.