Fernisering med Lis Reedtz Vestergaard

Vi inviterer til fernisering i Horsens Sundhedshus

torsdag 9. november 2023 kl. 17.00 – 18.30 med

Lis Reedtz Vestergaard

Udstillingen kan ses fra 9. november – 14. december 2023 i Horsens Sundhedshus

  

Lis Reedtz fortæller:

”Mit navn er Lis Reedtz Vestergaard. Jeg er født og opvokset på Alrø – på en mindre ejendom ikke langt fra den lille skibsbro, hvor cykelfærgen lægger til om sommeren. Jeg har tegnet og malet siden jeg var barn.

Jeg husker en ganske bestemt fødselsdag. Efter en del at mine plagerier overfor min mor, gav hun efter og jeg fik min fødselsdagsgave før tiden…. og hvilket vidunder…. Det var en stor æske Faber’s farvekridt i dobbelt række. Ellers havde jeg kun en lille æske med 8 farver – nu var der vist tyve. Aldrig havde jeg set så mange fantastiske farver… måske blev det startskuddet til min interesse.

Maleriet tog for alvor fat i 1995, hvor jeg også havde min første ”spæde” udstilling. Herefter har der været en hel del udstillinger indtil 2008. Efter en længere malerpause på grund af tidsmangel, er jeg nu i gang igen.

Når jeg tager paletten i hånden og begynder på et værk, så er det ikke forudbestemt hvad motivet skal være. Jeg lader lærredet tale og inspireres af hvad der dukker op. Måske er det et landskab, måske bliver det til en lille historie om mennesker…. hvad laver de? hvad kigger de efter? og hvor skal de hen? – det er helt op til beskueren.

Materialerne er akryl – olie – tørpastel – oliepastel – lærred og papir. Værktøjet er spartel”.

Yderligere oplysninger kan findes på
www.lisreedtz.dk 
Instagram @artbylisreedtz
– eller kontakt mig på Tlf. 30507835.

Lis Reedtz Vestergaard
Alrøvej 100,
8300 Odder
(pr. 01.12.23 er adressen Aahaven 14, 8300 Odder)

This entry was posted in Fernisering. Bookmark the permalink.

Der er lukket for kommentarer.