Fernisering med Hanne og Preben Sørensen

Vi inviterer til fernisering i Horsens Sundhedshus
torsdag 21. september 2023 kl. 17.00 – 18.30 med

”Hanne og Preben Sørensen”

Udstillingen kan ses fra 21. september – 2. november 2023
i Horsens Sundhedshus

 

Med på udstillingen er også nogle af deres tiger-billeder – en lidt anden genre, men stadig natur i bogstaveligste forstand.   

Hanne Sørensen fortæller:

”Jeg (1953) har fået min kunstneriske ”barnelærdom” hos Horsens-maleren Søren Andersen tilbage i 1978-1982 og har dermed altså arbejdet med maleriet i diverse afskygninger i 45 år. Forskellige kurser. Ellers autodidakt. Billederne er fortrinsvis abstrakte eller abstraheret natur. Inspirationen hentes ofte i de nære ting …. strand, skovbund, en blomst, en skygge på bordet – hvad som helst. Øjnene søger konstant motiver. Alt males akryl på lærred. Denne udtryksform passer til temperamentet.

Fast repræsenteret i Galleri Art Expo i Hørning og Anker Nielsens Kunsthandel i Vejle. Gift med Preben (1944), der i 40 år har ”kigget over skulderen” og kommet med konstruktiv kritik, indtil han for snart fem år siden, lidt under tvang og lettere provokeret, også begyndte at male. Hans motivverden har også rod i naturen, og billederne er ofte næsten fotorealistiske landskaber. Vores hjem er efterhånden omdannet til en atelierudstilling, ude som inde, hvor man altid er velkommen efter aftale.”

Adressen er:
Hanne og Preben Sørensen,
Kirketoften 13, Rårup,
7130 Juelsminde

www.hannesoerensenkunst.dk

This entry was posted in Fernisering. Bookmark the permalink.

Der er lukket for kommentarer.