Fernisering med Bent Riis

Vi inviterer til fernisering i Horsens Sundhedshus

torsdag 18. januar 2024 kl. 17.00 – 18.30 med

Bent Riis

Udstillingen kan ses fra 18. januar – 4. marts 2024 i Horsens Sundhedshus

  

Præsentation af Bent Riis:
 
Fra 18. januar – 4. marts udstiller Bent Riis i Horsens Kunstforening i Sundheds-huset.
Bent Riis vil være velkendt af mange i byen – dels som mangeårig fotokunstner, som forfatter, som foredragsholder og som debattør.

I de seneste fire år har han koncentreret sig om at skrive en 375 sider lang bog med titlen I gamle dage havde jeg nøgle til pølsevognen. Bogen handler om originaler, enere og modløbere gennem årtierne i det tyvende århundredes Horsens, og det er et tema som forfatteren har beskæftiget sig med i mange år. Blandt andet i nogle meget læste historier i Horsens Folkeblad, og i to mindre bøger. Den store bog, som udkommer til forår, kalder Bent Riis for sin ”definitive bog om det sære, mærkelige og lyssky Horsens”.

På grund af forfatterskabet har fotokunstneren ikke udstillet så ofte i de senere år, og glæder sig derfor til at udstille i Sundhedshuset. Det bliver fotografier i kunstnerens velkendte tematik: Iscenesættelser af sære og kasserede genstande – set gennem kameralinsen på en måde så resultaterne er blevet billeder af stor poetisk skønhed hvor genstandene er blevet til tilstande…

Ved ferniseringen, som finder sted den 18. januar kl. 17-18.30 vil Bent Riis fortælle om udstillingen, og også gerne om sin kommende bog.
 
Venlig hilsen
Horsens Kunstforening – Alle er velkomne

Udstillingen kan ses i
Horsens Sundhedshus,
Grønlandsvej 1,
Horsens,
mandag til søndag kl. 9 – 18.
 
P.S.:   Nuværende kunstner, Lis Reedtz Vestergaards værker kan ses frem til 8. januar.

This entry was posted in Fernisering. Bookmark the permalink.

Der er lukket for kommentarer.